Over ons

Wolwebwinkel.nl is een onderdeel van Borduuratelier Zaturn, inmiddels samengevoegd op deze webshop.


Wij hebben de mooie garens van Yarn and Colors in ons assortiment: een prachtig garen waarvan de katoen alléén al uit 125 kleuren bestaat! Er zijn zelfs mini's van 10 gram, ideaal voor het gebruik bijvoorbeeld in knuffels waar je soms maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt. Heel veel (kwaliteits) garen was er in Venray niet meer te koop, onze deelname bij 1DR8 bewijst dat: vele vaste klanten inmiddels de weg naar  De Bleek 2 hebben gevonden.

NIEUW: Budgetyarn, uit de koker van Yarn and Colors met katoen en verschillende acrylgarens voor €1,25 per bolletje (bolletjes zijn 40 gram).

De verzendkosten zijn vanaf €5.95 naar een servicepunt van uw keuze met DHL, tarieven met andere vervoerders kunt u bij ons opvragen.

VERZENDKOSTEN voor het BUITENLAND wijken af en zijn op aanvraag, afhankelijk van de grootte en gewicht! (Voorbeeld: België  tot 2 kg is op dit moment (2023) €14.00.
Waar mogelijk hergebruiken wij verpakkingsmaterialen en trachten zo min mogelijk plastic te gebruiken. Helaas is dat niet altijd te voorkomen: bijv. oogjes en neusjes moeten goed en apart per maat verpakt worden, dit is een van de weinige artikelen die in plastic zakjes zitten.

Ook willen we u graag met raad en daad terzijde staan als 't aankomt op het breien van sokken, zowel op losse (bamboe) naaldjes als op een rondbreinaald, ja zélfs 2 sokken tegelijk kunt u hier op breien!

Om zelf uw sokkenwol te verven hebben wij nog een beperkte voorraad Landscapes wolververf.

Maar dat is niet alles: vanaf september 2017 is Wolwebwinkel.nl óók te vinden in een fysieke winkel, en wel als één van de deelnemers van 1DR8 (Eendracht) in Venray (Noord-Limburg) aan de Bleek 2 in Venray. 1DR8 Is een shop-in-shop formule, vrij vertaald: een winkeltje in een winkel. Onze vermelde openingstijden zijn de normale openingstijden van 1DR8.

De naam 1DR8 is niet zomaar gekozen, er is voor deze naam gekozen om door EENDRACHT, 18 verschillende ondernemers, te komen tot een aantrekkelijke winkel voor de klant, maar ook zeer betaalbaar voor een (kleine) ondernemer. Samen werken we aan een succes winkel, door zeer divers assortiment en inzet.

In Venray is 1DR8 royaal opgezet met verschillende disciplines onder 1 dak, met o.a. onze garens/katoen/wol maar ook Geurkaarsen, parfum, tekstborden etc. U bent van harte welkom bij 1DR8!!

Elke woensdag van 13.00-17.30 ben ik zelf in de winkel aanwezig voor vragen/hulp.

KvK: 14105202