Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Borduuratelier Zaturn en Wolwebwinkel.nl


Bestellingen kunnen worden geplaatst via de website: www.borduuratelier-zaturn.nl en/of www.wolwebwinkel.nl
Bestellingen dienen vooruit per bank/giro, via I-deal, PIN of contant betaald worden.
Bestellingen worden verzonden door PostNL met de dan geldende tarieven.
Borduuratelier Zaturn aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ’t zoekraken/beschadigen van een zending. Standaard worden pakketzendingen als normaal pakket verzonden, tenzij de klant anders wenst. Dit dient duidelijk aangegeven te worden bij de bestelling. Zoveel mogelijk wordt er getracht als briefpost met track & trace te verzenden.
Retourzending is alleen mogelijk na overleg met Borduuratelier Zaturn/Wolwebwinkel.nl en op kosten van de klant (besteld borduurwerk/maatwerk als mede gepersonaliseerde artikelen zijn uitgezonderd van ruiling).
Overige beschadigde of verkeerd geleverde artikelen kunt u binnen 5 dagen na levering retourneren, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. Borduuratelier Zaturn verplicht zich het aankoopbedrag binnen 30 dagen te retourneren.
Borduuratelier Zaturn behoudt zich het recht voor om niets of slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt, geursporen van huisdieren en/of  tabak, of na ontvangst zijn beschadigd.
De door ons gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.
Alle prijzen zijn in euro’s en incl. BTW (onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen)
Er wordt getracht bestellingen, indien voorradig, binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden, uitgezonderd borduuropdrachten en handgeverfde wol op bestelling, daarvoor wordt een termijn gehanteerd van 15 werkdagen (afhankelijk van het aantal en ’t te borduren textiel). Grote bestellingen worden in overleg met de klant uitgeleverd. Indien een artikel niet op voorraad is zal per e-mail of telefoon contact met u worden opgenomen.
Het is niet mogelijk (digitale) patronen of boeken te ruilen.
Grote bestellingen kunnen, na overleg, opgehaald c.q. afgeleverd worden.
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
In geval van overmacht is Borduuratelier Zaturn niet gehouden haar verplichting jegens klanten na te komen (stroomstoring, netwerkstoring etc.)
Waar mogelijk zullen verpakkingsmaterialen hergebruikt worden.

 


Borduuratelier Zaturn is geregistreerd bij de KvK in Venlo onder nr. 14105202
(Het nieuwe) BTW-Identificatienummer: NL001532468B97

info@wolwebwinkel.nl
info@borduuratelier-zaturn.nl


Trudi Goosens
Meester Driessensstraat 2
5812 AM Heide (gemeente Venray, Noord-Limburg)


06-13231433
0478-584403